“De ontwikkeling van GGZ Nederland Next Level betekent dat leden en stakeholders ons kunnen aanspreken op onze maatschappelijke bijdrage aan een mentaal gezonde, inclusieve en veilige samenleving. Spreken over mentale gezondheid is gewoon en leidt niet meer tot uitsluiting.

Leden van GGZ Nederland zorgen voor snelle, toegankelijke dienstverlening en voor doelmatige en doeltreffende zorg met 100% aandacht voor onze cliënten. Daar zetten wij ons samen voor in. Om dat mogelijk te maken richten wij GGZ Nederland anders in, met focus op netwerken, innovatie, maatschappelijke impact en gezamenlijke belangenbehartiging.

In Next Level zijn de ambities en idealen van GGZ Nederland omschreven. Zij vormen het verlangen waarlangs GGZ Nederland zich wil ontwikkelen. Dat betekent dat wij ons samen met onze leden sterk maken voor een wereld waarin mensen voor elkaar opkomen en zorgen, kinderen veilig en liefdevol kunnen opgroeien en niemand meer eenzaam of radeloos hoeft te sterven door zelfmoord. Waar nodig is er voor iedereen snel toegang tot professionele hulpverlening.”

Jacobine Geel
Voorzitter GGZ Nederland

Meer informatie

GGZ Nederland is de brancheorganisatie voor instellingen in de geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg

Zoeken in publicaties

Zoek naar een specifieke term
Vul minimaal 3 karakters in.